Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان رضایی هم به انتقاد از حرف های اسکوچیچ در خصوص بازیکنان ایرانی پرداخت

رحمان رضایی مدافع پیشین تیم ملی ایران درباره دعوت نشدن مهدی طارمی به تیم ملی ایران حرف زد.

به گزارش طرفداری، رحمان رضایی در واکنش به حواشی اخیر تیم ملی ایران و دعوت نشدن مهدی طارمی به مهر گفت:

مصاحبه اسکوچیچ غیرحرفه‌ای بود و او برای انجام این مصاحبه غیر حرفه‌ای زمان بدی را انتخاب کرد تا تاثیرات و حواشی آن بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدافع پیشین تیم ملی فوتبال ایران افزود:

بحث من تکنیکی و تاکتیک پذیرتر بودن بازیکنان کرواسی از ایران یا برعکس نیست، بلکه بحث من این است که اسکوچیچ درست زمانی که تیمش بیشتر از همیشه به تمرکز نیاز داشت تا صعودش به جام جهانی را قطعی کند، با دست خودش حاشیه وارد تیم کرد.

 

کارشناس فوتبال گفت:

به آقای اسکوچیج یادآوری می‌کنم او در بحث مربیگری هرچه دارد از همین فوتبال ایران است و با همین فوتبال به عنوان مربی و به خصوص یک مربی بین‌المللی شناخته شده است. اگر امروز رسانه‌های کرواسی به سراغ او می‌روند به خاطر همین فوتبال ایران است. اسکوچیچ حرمت فوتبالی که در آن مطرح شد و همچنان در آن شاغل هست را هم حفظ نکرد.

ملی پوش سابق فوتبال گفت:

حتی اگر ادعای او درست باشد، خودش را هم زیر سئوال برده است. او مسئول تیم ملی است و نباید بازیکنان این تیم را به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی زیر سئوال ببرد؛ چون در این صورت خود بیش از سایرین زیر سئوال رفته است.

رضایی افزود:

معتقدم این موضوع باید قبل از آنکه رسانه‌ای می‌شد از سوی خود اسکوچیچ مدیریت می‌شد. اما حالا دیگر نمی‌توان به گذشته بازگشت یا اسکوچیچ نباید تصمیم خودش را وتو کند. اما پیش از آن می‌شد از طریق مدیر برنامه طارمی یا افراد دیگری این سوء تفاهم را برطرف کرد. اسکوچیچ باید امروز خدا را شکر کند که فقط طارمی به این گفته او واکنش نشان داده است. اگر چند بازیکن تیم ملی این واکنش را نشان می‌دادند او می‌خواست چه کار کند؟ آیا همه آنها را به تیم ملی دعوت نمی‌کرد؟

 

رحمان رضایی افزود:

طارمی و اغلب بازیکنان تیم ملی حتماً تاکتیکی، تاکتیک پذیر و در سطح اول هستند که در تیم‌های خوب اروپایی حضور داشته و کارنامه موفقی دارند. مگر می‌شود بازیکنی مثل طارمی که ستاره تیم پورتو است تکنیکی یا تاکتیک پذیر نباشد؟ باز هم تاکید می‌کنم فارغ از درست یا غلط بودن ادعای اسکوچیچ، مصاحبه او در این مقطع بسیار غیر حرفه‌ای بود.

مدافع سابق تیم ملی گفت:

نقش رسانه‌ها امروز خیلی مهم است و آنها باید این فضا را مدیریت کرده و از دامن زدن به این حواشی پرهیز نمایند تا فضای تیم ملی تلطیف شده و برای بازی‌های آینده امکان بازگشت طارمی به تیم ملی فراهم شود. چون تیم ملی ایران به بازیکنانی مثل طارمی واقعاً نیاز دارد.

رحمان رضایی که هم اکنون به منظور حضور در دوره دانش افزایی فوتبال در شهر فلورانس ایتالیا حضور دارد، در ادامه این گفتگو به دیدار پیش روی ایران و لبنان اشاره کرد گفت:

شاید لبنان تیمی مدعی برای صعود به جام جهانی نباشد، اما همین تیم می‌تواند برای تیم‌های مدعی دردسر ساز شود.

 

رضایی ادامه داد:

هرگز نباید تیم‌های کوچک در این گروه را دست کم گرفت. اگر هدف ما صعود به جام جهانی است و برای تحقق آن تلاش می‌کنیم، هدف تیمی مثل لبنان هم مقاومت مقابل تیم‌هایی مثل ایران است و برای این منظور همه تلاش خود را انجام می‌دهند. آنها انگیزه‌های زیادی برای درخشش در این بازی دارند که شاید این انگیزه‌های بالا کار را برای بازیکنان ما دشوار کند.

ملی پوش سابق فوتبال کشورمان که سابقه حضور در جام جهانی را هم در کارنامه‌اش دارد تصریح کرد:

با شرایطی که در جدول این مسابقات پیش آمده، باید از هم اکنون گفت صعود به جام جهانی برای تیم ایران قطعی است، مگر آنکه از آن دسته از اتفاقاتی روی دهد که حتی حدس زدن آن هم دشوار است.

اخبار داغ 

ماموریت زشت خانم رقصنده تتلو در کنسرت ! / بی غیرتی تماشاچیان ! + فیلم خوان کارلوس ویسنته پیشنهاد استقلال را نپذیرفت/ ادعای رسانه برزیلی جزییات سفر پر حاشیه تیم ملی بدنسازی به اسپانیا؛ فیتنسی ها پناهنده شدند! خروج کورنتن تولیسو از بایرن مونیخ به عنوان بازیکن آزاد بسیار محتمل است لوئیز انریکه: توصیه به ژاوی؟ او باید به من مشورت دهد

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی ایران جام جهانی رحمان رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟

به گزارش همشهری آنلاین این نشانه‌ها و علائم هشداردهنده خودکشی از جمله شامل این موارد می‌شوند؛

الف- تغییرات گفتاری: چنین فردی ممکن است درباره میلش به مردن، احساس شدید شرمساری یا گناه و احساس سربار بودن برای دیگران سخن بگوید

ب- تغییرات عاطفی: چنین فردی ممکن است از چنین احساساتی شکایت کند:

احساس نومیدی و به تله افتادن و نداشتن دلیلی برای ادامه زندگی. احساس اندوه بسیار، اضطراب بیشتر از قبل و تشویش یا احساس خشم شدید. احساس داشتن درد عاطفی یا جسمی تحمل‌ناپذیر.

ج- تغییرات رفتاری

طرح‌ریزی برای مردن یا جستجو برای روش‌های مردن. کنار کشیدن از روابط با دوستان، وداع پایانی کردن با نزدیکان، بخشیدن وسایل و اقلام مهم زندگی به دیگران یا وصیت کردن. بروز دادن نوسان‌های شدید خلق‌وخو. بسیار کم یا بسیار زیاد غذا خوردن یا خوابیدن. مصرف فراوان‌تر مواد غیرمجاز روان‌گردان و الکل چطور واکنش نشان دهیم؟

اگر این علائم و نشانه‌ها در خودتان در یکی از نزدیکان و آشنایانتان بروز کرد، باید به فوریت به آنها واکنش نشان دهید. این نکات را در واکنش نشان دادن به چنین وضعیتی رعایت کنید:

- جدی بگیرید: این نشانه‌ها را نادیده نگیرید و پاسخ دادن به آنها را جدی بگیرید.

بدون قضاوت گوش دهید: طوری رفتار کنید که شخص دارای افکار خودکشی دریابد به او اهمیت می‌دهید و در کنار او هستید.

- افراد در این وضعیت بحرانی را ترغیب کنید که با یک درمانگر، مشاور، پزشک صحبت کنند یا با خط تلفن خودکشی تماس بگیرند (خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در همه جای ایران می‌تواند به شما کمک کند).

- اشخاص دارای افکار خودکشی را تنها نگذارید: اگر احساس می‌کنید این اشخاص در معرض خطر فوری هستند، با آنها بمانید یا خودتان آنها را به اورژانس ببرید.

واکنش «بتا»

شیوه واکنش به چنین وضعیتی در کلمه مخفف «بتا» خلاصه شده است که حرف ب در آن به بپرس، حرف ت در آن به ترغیب کن و حرف الف در آن به «ارجاع بده» اشاره دارد:

بپرسید

- آیا اخیراً خیلی غمگین بوده‌اید یا احساس کرده‌اید که از پای درآمده‌اید؟

- من درباره حال شما نگران هستم و می‌خواهم بدانم آیا می‌توانم به شما کمک کنم؟

- یا به آسیب زدن به خودتان فکر می‌کنید.

ترغیب کنید

- آیا می‌خواهید از یک مشاور یا شخص دیگری کمک بگیرید؟

= آیا اجازه دارم برای شما کمکی پیدا کنم؟

ارجاع دهید

آیا می‌خواهید با هم به یک مرکز مشاوره برویم یا از یک مشاور یا روانشناس برایتان وقت بگیرم؟

آیا می‌خواهید به شماره ۱۲۳ تلفن اورژانس اجتماعی زنگ بزنم؟

کد خبر 848555 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد
  • امام جمعه اردبیل به سفیر اسرائیل در آذربایجان /ظاهرا آذری‌ها را موجودات نادانی فرض کرده که می‌تواند دروغ هایش را به ما بفروشد
  • پیشنهاد یونایتد و پنج تیم اروپایی برای ببر بارسلونا
  • واکنش تند میثاقی به صحبت‌های پیرمرد سپاهانی؛ بیجا می‌کنی حرف می‌زنی!  
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • واکنش تند میثاقی به صحبت‌های پیرمرد سپاهانی؛ بیجا می‌کنی حرف می‌زنی!
  • واکنش رامین رضاییان به فحاشی هواداران پرسپولیس؛ بلندتر، نمی‌شنوم! + فیلم
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • خالدآبادی: کاری به پرسپولیس و بازی‌هایش نداریم
  • گزارشگر ایتالیایی: طارمی خرید بسیار مفیدی برای اینتر است